Afscheid Hartger Meihuizen

Jullie weten van onze droom: een eigen Blessed Generation highschool waar de kinderen les krijgen met hulp van computers, internet en nieuwe technologieën. Grote uitdagingen zijn het vinden van de financiële middelen en het opleiden van onze docenten. In dit laatste zijn we dankzij de fantastische hulp van docent Hartger Meihuizen geweldig geslaagd!

Hartger - in de top 15 van Nederlands beste YouTube docenten – is het afgelopen half jaar in Malindi geweest. In die tijd heeft hij niet alleen les gegeven maar ook onze docenten tot trainers gemaakt, zodat zij op hun beurt weer nieuwe docenten kunnen trainen.

Afgelopen week hebben we Hartger, zijn vrouw Carolien en hun zoontje Fain heel feestelijk bedankt omdat hun tijd in Malindi erop zit. We kijken terug op een geweldige tijd die ons uit het ‘krijtjestijdperk’ heeft getrokken en ons een andere kijk op les geven heeft gegeven. Ook al is onze eigen higschool nog niet in zicht, onze lagere school heeft er nu al profijt van!

Nu hopen we op donateurs die ons willen helpen ervoor te zorgen dat de droomschool niet langer een droom blijft. Er lopen al verschillende sponsorwervingsacties. Maar we kunnen alle hulp goed gebruiken. Help jij ons helpen?