Blijf op de hoogte via de besloten WhatsApp-groep

Veel mensen ontvangen de Blessed Generation nieuwsbrief, anderen volgen Blessed Generation via Facebook of Instagram. Er zijn mensen die “nieuwsbrief moe” zijn, anderen willen liever helemaal af van de social media. Het is zoeken naar de juiste manier van communiceren met belangstellenden en betrokkenen bij Blessed Generation.

We hebben ons binnen het team van Blessed Generation de vraag gesteld hoe we zo veel mogelijk mensen bereiken op een passende manier. Wij zijn tot de conclusie gekomen dat WhatsApp door heel veel mensen wordt gebruikt en dat we dat heel goed kunnen inzetten.

Ook voor Ria Fennema is WhatsApp een fijne manier om te communiceren. Ze kan snel en gemakkelijk foto’s, video’s en berichten delen. We hebben dan ook besloten voor Blessed Generation Nederland een telefoonnummer aan te vragen zodat we via WhatsApp kunnen gaan communiceren. Als u zich aanmeldt krijgt u regelmatig appjes. U kunt niet in via die App groep reageren. Het lijkt ons een mooie manier om u snel en gericht op de hoogte te houden van het laatste nieuws van Blessed Generation Kenia.

U kunt zich op de volgende manier laten toevoegen aan de verzendlijst:

U stuurt een appje naar Blessed Generation Nederland. Telefoonnummer: 0620777309 met de vermelding van uw naam en dat u via WhatsApp op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws.