Geslaagde lezing in Jubbega

Donderdagavond 18 april reisde Ria af naar het Friese Jubbega, de woonplaats van vrijwilligster Laura Annema. Voordat Laura eind december naar Kenia vertrok, heeft ze een aanzienlijk bedrag ingezameld door middel van verschillende acties.

Deze lezing was bedoeld als terugkoppeling naar de donateurs van dat ingezamelde bedrag. Ria heeft de donateurs op een zeer vermakelijke manier geïnformeerd over het ontstaan van Blessed Generation en hoe deze stichting zich ontwikkeld heeft de laatste jaren.

Geslaagde lezing in Jubbega

Daarnaast heeft ze uitgebreid verteld over de bestemming van het ingezamelde geld: het starten van het hondenproject in Malindi. Zo kregen de donateurs inzicht in wat er met hun geld gedaan is.

Naast het verhaal van Ria is ook de film over Blessed Generation vertoond. Vrijwilligers Marlies de Lange en Rianka Wiersema  hebben deze gemaakt in het kader van hun afstudeerproject aan de Hanzehogeschool. De film viel ontzetten in de smaak.

Geslaagde lezing in Jubbega

De positieve reacties stroomden na afloop dan ook binnen, met alle complimenten aan Ria, Blessed Generation Nederland en alle donateurs en sponsors.

Geslaagde lezing in Jubbega

Kortom een ontzettend gezellige en geslaagde avond.