Schaatser Bob de Jong ambassadeur voor Blessed Generation

Hoera! Blessed Generation heeft er een ambassadeur bij: lange afstandschaatser Bob de Jong. Van een KLM stewardess hoorde Bob over ons werk. In december maakte hij kennis met Ria en Fester. Het klikte. Bob begon meteen met plannen maken. Om een goed beeld te krijgen is hij op dit moment in Kenia, samen met zijn vader. Bob en Adrie - beiden fervent bouwers en klussers - gaan helpen met het verbouwen van de Droomschool.

Bob: "Als schaatster heb ik veel mogen reizen en van de wereld kunnen zien. Ik weet daardoor dat er veel ongelijkheid is. Ik ben blij dat ik nu als topsporter een klein stukje mee mag bijdragen aan een betere wereld door Ambassadeur te zijn voor Blessed Generation Nederland. Ik werk graag mee aan het bouwen van de Droomschool zodat de kinderen daar kunnen leren in hun vertrouwde omgeving en goed worden voorbereid op een vervolgstudie of om aan het werk te gaan.”

We zijn trots op onze nieuwe ambassadeur en we hopen dat we samen met Bob mooie dingen kunnen realiseren voor de kinderen van Blessed Generation.

Bob de Jong ambassadeur voor Blessed Generation

Ontvangst Bob en Adrie de Jong

Ria Fennema heet Bob en Adrie de Jong van harte welkom bij Blessed Generation