Uniek project met Stichting Pharus voor adoptiegezinnen in Kenia

Al jaren zoeken we bij Blessed Generation mogelijkheden om weeskinderen op te laten groeien in thuissituaties, zodat zo min mogelijk kinderen in een weeshuis hoeven op te groeien. Er zijn in Kenia gezinnen die voor de kinderen willen zorgen, maar niet beschikken over geschikte woonruimte of genoeg geld voor onderwijs.  

Samen met Stichting Pharus zijn we gestart met een uniek nieuw bouwproject: het Lighthouse Project. Momenteel bouwen we in Malindi aan meerdere gezinswoningen voor gezinnen uit de omgeving die permanent gaan zorgen voor meerdere weeskinderen. Deze adoptiegezinnen krijgen dan ook de wettelijke verantwoording over deze kinderen. 

Benieuwd naar hoe de gezinswoningen eruit gaan zien?
Onze aannemer neemt je in deze impressiefilm mee door een van de woningen…

Over Stichting Pharus

Pharus betekent in het Latijns: vuurtoren. Een vuurtoren staat symbool voor licht. Een lichtbaken in de duisternis. Het leid je naar de veilige haven in de wildste stormen. Een hulpmiddel voor hen die dat nodig hebben. De stichting wil hulp bieden daar waar het nodig en mogelijk is. "Wees het licht in de wereld"...zegt Christus. Wij willen Zijn voorbeeld volgen om op te staan voor de armen, wezen, weduwen, onderdrukten en broers en zussen in Zijn naam, die het nodig hebben.

www.stichtingpharus.nl